Projecte agroecològic per a la transició del sector porcí

A llavora produïm i assessorem per a una transició cap a un sector porcí de granges petites, ecològiques i integrades al territori, que respectin l'entorn natural i el benestar animal i que produeixin aliments d'alta qualitat, sense antibiòtics ni additius químics. Perquè creiem que tenim molts reptes per davant i que ha arribat el moment d'actuar! Vols ajudar-nos-hi?.

Salut

Salut

El que és saludable per a la terra és saludable per a les persones. A llavora criem animals sans, sense antibiòtics i elaborem productes ecològics sense additius químics.

Territori

Territori

Apostem pel teixit econòmic i social del país. Promovem el consum de proximitat.
 Volem que 
els animals consumeixin cereals i farratges ecològics conreats a l’entorn de la granja.

Petjada neta

Petjada neta

Creiem en un model agropecuari equilibrat i respectuós amb el medi ambient. Baix consum d’energia i cap malbaratament d’aigua. A llavora no generem purins.

Benestar animal

Benestar animal

Adaptem la granja als comportaments naturals dels animals. Benestar és menys estrès per al bestiar i més salut. Més salut, més qualitat.

Km 0

Km 0

Consumir aliments locals ens ajuda a consolidar sistemes agraris resilients i a reestablir els vincles entre els consumidors i els productors del territori.

Canvi climàtic

Canvi climàtic

Incorporem de manera integral mesures de mitigació i adaptació al canvi climàtic. Aquest és el repte fonamental al qual s’enfronta la nostra societat en els pròxims anys.

Volem difondre la filosofia i la tècnica de Llavora!

Pino Delàs
 Pagès ecològic

Expert en conversió de granges

Lluís Vila
 Veterinari i enginyer agrícola

Especialista en 
porcí ecològic

Projecte agroecològic per a la transició del sector porcí